Google oversæt

LINK: Google oversæt | twit om Google translate
Oversætter tekster mellem et stadigt voksende antal sprog. Google oversæt er ikke uden fejl – men resultatet er i de fleste tilfælde overbevisende, hvis det bare handler om at forstå eller gøre sig forståelig.

Google oversæt er mere end en ordbog. Google oversæt bliver hele tiden bedre til at oversætte ved at gennemlæse bjerge af dokumenter, som findes på nettet på flere sprog, ofte i officielle oversættelser fx fra EU eller FN. Google oversæt er måske sproglærerens mareridt, men det bringer mennesker over hele verden sammen på tværs af sproglige barrierer og er i visse tilfælde med til at dokumentere små sprog, der ellers er i fare for at forsvinde.

Programmer i kategorien: Information indenfor emnet: , , . Link til denne side.

Comments are closed.